Лево порамнето насловно лого

Големина:

4320 x 1300 пиксели

Улога на сликата:

leftlogo

Испорака:

PNG преку Box

На самото место

Потопувачка преголема слика:

CTV / десктоп / таблет

Упатства

Порамнување:

погрижете се логото да биде порамнето на лево и да зафаќа што е можно повеќе од шаблонот на Photoshop

Боја:

пожелно е бело лого, но може да користите и друга светла боја

ВИДИ ГИ СИТЕ ПРИМЕРИ