Широка (без текст)

Големина:

3840 x 1646 пиксели

Улога на сликата:

tile

Испорака:

JPG преку Box

На самото место

Вртелешка со избрана содржина:

CTV / десктоп / таблет / мобилен телефон

Упатства

Безбедни зони на UI:

внимавајте на безбедните зони, така што програмски додадените елементи да не покриваат важна содржина на уметничките дела

Премногу натрупано / Негативен простор:

избегнувајте уметнички дела составени од повеќе полиња/решетки или дела што имаат непропорционална количина на празен простор

Брендирање:

избегнувајте вклучување логоа од препознатливи брендови

Чувствителна содржина:

Ве молиме избегнувајте спојлери, сексуално сугестивни слики, голотија, културно провокативни слики/симболи и премногу насилни, жестоки или крвави сцени

ВИДИ ГИ СИТЕ ПРИМЕРИ