Епизодна широка (без текст)

Големина:

3840 x 1646 пиксели

Улога на сликата:

tile

Испорака:

JPG по епизода преку Box

На самото место

Вртелешка со избрана содржина:

CTV / десктоп / таблет

Упатства

Соодветен талент:

погрижете се сите вклучени актерки/актери да бидат дел од екипата во редовната сезона, а не специјални гости

Брендирање:

избегнувајте вклучување логоа од препознатливи брендови

Чувствителна содржина:

Ве молиме избегнувајте спојлери, сексуално сугестивни слики, голотија, културно провокативни слики/симболи и премногу насилни, жестоки или крвави сцени

ВИДИ ГИ СИТЕ ПРИМЕРИ